retourneren & ruilen


Uiteraard kun je de artikelen, wanneer ongedragen, retourneren. Natuurlijk hopen we dat je net zo blij bent met je nieuw gekochte sieraden als wij. Maar mocht dit niet zo zijn dan is dit geen probleem.
We accepteren retourzendingen voor alle artikelen met een volledige refund binnen 14 dagen na ontvangst.
Hoe werkt ons retourbeleid?
Je hebt 14 dagen vanaf de ontvangstdatum om je items te retourneren. Bewaar je originele verpakking zodat je hierin het artikel kunt retourneren, scheelt weer!
De verzendkosten van het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening. 
Artikelen met gebruikssporen, krassen of beschadigingen worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de afzender.
Meld je retour voorafgaand aan via een DM op instagram of via atelierle.com@gmail.com zodat we weten dat je pakketje onderweg is. Na 14 dagen worden retouren niet meer geaccepteerd.
Eventuele schade die ontstaat tijdens de retourzending is voor rekening en verantwoordelijkheid van de klant. We raden aan om de retourzending met een track en trace code te verzenden, want mocht deze onderweg zoek raken kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen.
Refund ontvangen
Zodra de retourzending is verwerkt, ontvang je een emailbevestiging. Het bedrag wordt binnen 14 werkdagen teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.
Ruilen
Onze items kunnen alleen worden geretourneerd, helaas ruilen we geen producten om. Als je een artikel wil ruilen, stuur dan jouw ongewenste item retour en plaats een nieuwe bestelling, simple is that!
Beschadigde sieraden ontvangen?
Heb je een beschadigd item ontvangen, well that's a bummer! Dit is natuurlijk erg vervelend en we zullen dan ook voor een gepaste oplossing zorgen. Stuur een DM op instagram of mail naar atelierle.com@gmail.com met de volgende info:
  • Vermelding van naam en ordernummer
  • Een duidelijke foto van de schade
  • Een korte omschrijving van de schade (en hoe deze is ontstaan ​​indien van toepassing)